Casanova del Maset, 291
Sentfores (Vic) - Barcelona
artkitech@artkitech.es

Maquetes d'arquitectura i maquetes immobiliàries


 

Maquetes d'arquitectura i maquetes immobiliàries

Artkitech sóm un taller especialitzat de maquetes d'arquitectura professionals de qualitat, tant per a promocions immobiliàries com per a concursos arquitectònics, que compta amb una experiència contrastada i amb la confiança d'arquitectes d'alt nivell.  Això ho aconseguim amb l'aplicació de tecnologies d'alta precisió, amb l'ús d'unes tècniques artístiques molt acurades i amb la utilització dels millors materials. La nostra situació a Vic, ens permet optimitzar costos i donar servei arreu, tot això fent ús de les noves tecnologíes que permeten que el client  faci un seguiment on-line.  A Artkitech ens fem nostre el seu projecte, personal.litzant la maqueta buscant la millor solució per a cada cas, investigant nous materials i nous conceptes, per poder oferir-li la millor qualitat amb la nostra máxima il.lusió, sempre complint amb les dates d'entrega i donant com a resultat una maqueta especial.
Els tipus de maquetes que realitzem es podrien  classificar de la seg¨ent manera:

Maquetes d'arquitectura

Maquetes enfocades a projectes arquitectònics, més pures i conceptuals que realístiques. Normalment aquestes maquetes són per a concursos, per a presentacions oficials dels projectes i de planejament urbanístic, que són més topogràfiques i volumètriques. Cal destacar també les maquetes més tecnològiques, desenvolupades al nostre taller, ón amb l'ajuda de projeccions de videos explicatius donem vida a la maqueta
Video de la maqueta

Maquetes per a Promocions Immobiliàries

Aquestes acostumen a ser maquetes per a la construcció més comercial d'habitatges i són més realístiques, tot i que a Artkitech els hi donem un tractament especial i personal.litzat. Normalment es tracta de maquetes d'edificis de pisos, de cases unifamiliars, d'interiors detallats i de camps de golf.

Totes elles es poden fer il.luminades, desmuntables i seccionades, havent estudiat el projecte prèviament i definint  la millor solució técnica.

Construmat 2011
01-06-2011
Artkitech va tornar a estar present a l'edició d'enguany de Construmat, repetint experiència amb la revista especialitzada d'arquitectura "L'Art de Viure Andorra".


El constant degoteig de visitants i professionals d'arreu del món interessats en les nostres maquetes ens fan constatar un èxit rotund i unes bones perspectives.

Arxiu de notícies